پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸
علم بدون باور، زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی است

حوزه/ حجت‌الاسلام فرهنگ با تأکید بر نقش علم همراه با ایمان، علم بدون باور قلبی به آموزه‌های الهی را از عوامل اصلی آسیب‌های اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه آران و بیدگل در کارگاه درس اخلاق اسلامی و جهاد تبیین که با موضوع راههای جلوگیری از خواسته های نفس و شهوت در زندگی با راهکار عقل گرایی و استفاده از فرصت ها با حضور طلاب مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از عوامل مهم تاثیر پذیری انسان از آسیب های اجتماعی جهل و یا علم بدون باور به دستورات اوامر و نواهی الهی است.

امام جمعه آران و بیدگل با اشاره به اینکه خدای متعال در آیه ۲۴سوره انفال راه‌های استجابت حرف خدا و پیامبر را علم و آگاهی می داند، گفت: یَـٰٓأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ ٱسۡتَجِیبُواْ لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاکُمۡ لِمَا یُحۡیِیکُمۡۖ وَٱعۡلَمُوٓاْ أَنَّ ٱللَّهَ یَحُولُ بَیۡنَ ٱلۡمَرۡءِ وَقَلۡبِهِۦ وَأَنَّهُۥٓ إِلَیۡهِ تُحۡشَرُونَ، ای اهل ایمان! هنگامی که خدا و رسول شما را به چیزی که شما را زندگی می‌بخشد دعوت می‌کنند، اجابت کنید و بدانید که خداوند بین انسان و قلب او حایل می‌شود و همگی در پیشگاه او محشور خواهید شد

حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه برای زنده نگهداشتن ارزشهای الهی در وجود خودمان باید علم و باورمان را بالا ببریم تا هم خود احیا شویم و هم جامعه را احیا کنیم، تصریح کرد: توجه به یاد مرگ و قیامت نیز می تواند در این مسیر ما را کمک کند.

امام جمعه آران وبیدگل ضمن تسلیت ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ابراز کرد: حضرت زهرا(س) می‌فرمایند، خدایا من را در کاری که برای آن کار خلقم کرده‌ای، به کار بگیر.

حجت الاسلام فرهنگ با بیان اینکه از نظر اسلام تمام اعتقادات انسان باید در وجود او پیاده شود و تمام وجودش خدایی شود، خاطرنشان کرد: خداوند متعال در قرآن انسانها را از بی هویتی و بی خدایی به هویت بخشی و بندگی خدا و هدفمند کردن زندگی سوق می دهد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha